Top 5 anti-aging food

Iedereen die serieus aan de slag wil met anti-ageing, zal niet alleen moeten letten op buitenkant (de huid), maar ook op de binnenkant. Wij hebben de top 5 anti-ageing ingrediënten voor je opgesomd. Zorg dat je deze met vaste regelmaat in je voedselpatronen verwerkt!

 1. Algen
  Spirlina (blauw alg), chlorella (groene alg) en astaxanthine (rode alg) bevatten veel voedingstoffen waaronder betacaroteen, chlorofyl, mineralen, vitaminen,eiwitten en essentielle vetzuren. Dit alles maken deze algen zeer krachtige antioxidanten die de cellen beschermen tegen veroudering.

 2. Avocado
  In avocado’s zitten onverzadigde vetten die goed zijn voor het hart en de bloedvaten. Ook bevat een avocado veel vitamine c en e die beschermen tegen vroegtijdige veroudering.

 3. Noten
  Ongebrande en ongezouten noten, zoals parawal-,pecan-, hazel- en cashewnoten bevatten veel goede vetten en antioxidanten die van belang zijn voor gezond haar, huid en nagels.

 4. Tarwegras
  Behalve chlorofyl bevat een shot tarwegras een bom vitaminen en mineralen, waaronder vitamine a, b en c, calcium, magnesium, ijzer en zink. Daarnaast is tarwegras een echte detoxer.

 5. Kokoswater
  Kokoswater is rijk aan electrolyten (organische zouten die de zuurtegraad van het bloed regelen) zoals kalium, natrium, magnesium en fosfor, die zorgen voor een snelle hydratatie. Ook bevat kokoswater vitamine c, ijzer, koper en cytokinine dat de groei van cellen stimuleert.