Lijntjes & rimpeltjes

Hoe ontstaan lijntjes & rimpeltjes?

Het biologische proces van huidveroudering begint al rond het 25e levensjaar, dit houdt in dat het stofwisselingsproces in alle cellen vertraagd. Hierdoor worden ook bijvoorbeeld huidcellen minder snel aangemaakt en wordt de huid dunner, maar ook beschadigingen aan de huid herstellen minder snel. Daarnaast worden de essentiële bindweefselcellen die zorgen voor de trekvastheid en stevigheid van de huid door aanmaak van elastine en collageen, steeds minder geproduceerd.

De ene persoon krijgt sneller rimpels dan de ander. Dat kan door intrinsieke en extrinsieke factoren bepaald worden. Intrinsieke factoren horen bij het natuurlijke huidverouderingsproces. Denk aan erfelijkheid, hormonale veranderingen (daling oestrogeenspiegel) en mimiek van het gezicht. Extrinsieke factoren zijn invloeden van buitenaf. UV-straling is één van de grootste boosdoeners bij het ontstaan van rimpels. UV-straling zorgt voor een loskoppeling van collageen en elastine. Zonnestraling tast de met name de elastinevezels aan, die voor de soepelheid en veerkracht van de huid zorgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij ons behandelen we rimpels door de huid sterker en steviger te maken. Dit geeft een geleidelijk effect op langer termijn. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, welke afhankelijk zijn van het type rimpels, de locatie, uw levensstijl en persoonlijke wensen. Er wordt samen met u een behandelplan opgesteld.

Behandelingen om rimpels te verminderen:

Het verschil zit hem in de sterke van de behandeling.

Dr. Murad Fruitzuur Treatment 45 minuten € 40,00
Dr. Murad Light Treatment 60 minuten € 65,00
Dr. Murad Medium Treatment 75 minuten € 75,00
Dr. Murad Intensive Treatment 90 minuten € 110,00
Bindweefselmassage 45 minuten € 40,00
Genosys Facial 60 minuten € 115,00
Genosys Eye 20 minuten € 39,95
Genosys Dermapen 30 minuten € 75,00