Visagie

Visagie is niet simpelweg het aanbrengen van één dikke laag cosmetica om er zo strak mogelijk uit te zien. Een professionele make-up artist werkt subtiel en probeert u er beter uit te laten zien.

Voor mooie natuurlijke make-up is het belangrijk om rekening te houden met uw persoonlijke stijl en persoonlijkheid. Wij zijn getraind om bepalende factoren in acht te nemen bij het bepalen van uw make-up. Wilt u een positieve boost aan uw uiterlijk en uitstraling geven? Laat uw make-up op een professionele manier aanbrengen.

Bij Salon Unique wordt er rekening gehouden met uw specifieke wensen en wordt er gekeken naar uw gelaatskenmerken. Er wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en eventuele littekens en oneffenheden. Bij het aanbrengen van de make-up worden positieve gelaatstrekken geaccentueerd en de mindere kanten gecamoufleerd.

Tijdens een afspraak is het uiteraard ook een ideaal moment om advies en tips op te doen betreffende het zelf aanbrengen van make-up en daarnaast de verzorging van de huid. Zo kunt u het advies en het resultaat gebruiken als inspiratie of leermoment voor uw alledaagse make-up.

Lilly Lolo

Wij werken met Lily Lolo dit is een Brits merk met een hoogwaardige kwaliteit minerale make-up voor vrouwen van alle leeftijden en alle huidtypen, zelfs voor acne- en eczeemgevoelige huiden. De producten zijn vrij van parabenen en synthetische geurstoffen en het is een veganistisch merk.

Het aanbrengen van de make-up duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten kost 40,00 euro.