Sapbar Vannu

Waarom Sappen?

Je doet je best om gezond te leven. Je sport, je maakt regelmatig een smoothie klaar waarvan je hele keuken op z’n kop staat. Maar wees eerlijk. Met alle drukte van de dag schieten je gezonde voornemens er nog weleens bij in. Daarom bieden wij voor jou deze sapkuren.

Je beter voelen en er beter uitzien

Onze sapkuur geeft je lichaam op eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start. Je immuunsysteem krijgt een boost en je voelt je na afloop als herboren. Je hebt meer energie en je voelt je sterk. Vergeet niet: je bent op weg naar een mooiere, gladdere en stralendere huid. Als cadeautje val je vaak ook nog een aantal kilo’s af!

Ervaar de kracht van gezond koudgeperste sappen

Cold-pressed sappen zijn het meest voedingsrijk en werkzaam. Dat komt doordat er uitsluitend met een hoogwaardige schroefpers wordt geperst. Door deze manier van persen zijn de vitaminen, mineralen en enzymen ‘vrij-opneembaar’, zodat je lichaam alle voedingsstoffen kan gebruiken.

Extra’s

Tijdens de sapkuur gebruik je elke dag een collageen booster, greens shot en calming tea. De collageen booster is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid, voor stevig haar, gezonde nagels, soepele spieren, pezen en gewrichten, gezonde darmen en een algeheel gevoel van fitheid. De greens shot vult deze tekorten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen aan en herstelt de neutrale pH-waarde van het lichaam voor een goede gezondheid en energie. De calming tea geeft het lichaam rust tijdens de sapkuur.


De 3 fasenVeelgestelde vragen