APoEM

Geboren als een droom

APoEm is ontwikkeld in 2017 door Paola Gugliotta, oprichter van drie technische en goed presterende cosmeticamerken, echtgenote en moeder van 3 kinderen en heeft een druk leven. Het idee van APoEM werd geboren toen ze producten voor haar familie wilde creëren. Simpele en toch effectieve producten voor haar familie en de gevoelige huid van baby’s en tienerzonen. APoEM werd geboren!

De sleutel tot het merk is gebouwd op de combinatie van aromatherapie en fytotherapie, waarbij het exacte percentage natuurlijke ingrediënten in al hun producten wordt gebruikt en ervoor wordt gezorgd dat ten minste 99% van natuurlijke oorsprong is.

Alle producten van APoEM zijn 100% veganistisch, Trouw aan de natuur, verbindt het merk zich er ook toe om alleen ingrediënten te gebruiken met zo weinig mogelijk milieu-impact.

Op basis van deze principes biedt APoEM een breed scala van producten voor vrouw, man, kinderen of baby, waarbij het verschil en de specifieke behoeften van elk huidtype worden erkend.

Natuurlijk en transparant

APoEM is de eerste ter wereld die de ISO 16128-normen volgt in de formuleringen van al hun producten. Alle actieve ingrediënten zijn afgeleid van natuurlijke stoffen, waaronder: plantaardige extracten, bloemenwater en natuurlijke plantaardige en essentiële oliën. Kernwaarden zijn veiligheid (geen grijze ingrediënten/100% goedgekeurd) en transparantie (de exacte percentages natuurlijkheid worden vermeld).